tirsdag 21. desember 2010

Varm - kald, mange linjer, ru flate

 Lys - mørk kontrast, gyldene snitt,
 Lys - mørk kontrast, kalde farger,
 Gyldene snitt, 3 rom i bildet, mørke farger.

torsdag 9. desember 2010

onsdag 24. november 2010

Komposisjon - Layout

Bilde 1.

Bilde 2

Bildebehandling:
Redigerte bildene i photo shop. Originalt er bilde 2 i farger, men jeg redigerte det til svart/hvit. Prøvde meg frem med forskjellig type skrift, men kom frem til at denne var veldig behagelig å se på. Ulempen med den er at den er litt uklar, så hvis jeg skulle redigert noe på bildet skulle jeg hadde litt skarpere skrift.
Komposisjonen ble fin når jeg tok skriften på siden, ble en belanse mellom motivet og skriften.

onsdag 3. november 2010

Selvvalgt motiv - Valdobiadene



Vi fikk i oppgave å velge et bilde. Det skal dokumentere noe og knyttes til vær, folkeliv eller menneskeskapt. Dette bilde jeg har valgt er menneskeskapt.
Jeg har valgt et bilde som ble tatt når vi var på utveksling i Italia. Da vi gikk en tur opp til et utsiktspunkt i Valdobiadene nær der vi bodde. Hadde utsikt over store deler av Valdobiadene.

har redigerte bildet  i photo shop. Gjorde bildet litt skarpere og klarere i fargene. Ville egentlig redigere sånn at det ble en sterk blåfarge på himmelen men fikk det ikke til.
Brukte forskjellige redskaper i photo shop. Brukte blandt annet color Balance og Brightness/Contrast.

:)

onsdag 8. september 2010

Onsdag 1.9

I trykk og foto timen på Onsdag 1.9 hadde vi hatt en lekse som gikk ut på at vi skulle ta bilder der temaet var "paraply". Mathilde (søsteren min) og jeg tokk med kameraet og paraplyen ut og begynte å ta bilder.
Fikk tatt en del bra som jeg kunne bruke videre i denne oppgaven. Skulle også lage en blogg som vi skal legge ut bilder og det vi gjør gjennom dette skoleåret.

Bildene jeg redigerte ligger ute her under..

onsdag 1. september 2010